یک مقام ایرانی: توقف دائمی غنی‌سازی کاملاً رد شده است عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند وزارت خارجه چین: از ایران در حفظ حقوق مشروع خود حمایت می‌کنیم ادعای معاون ترامپ: دلایلی داریم که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است روبیو: مذاکرات پنج‌شنبه بر مسأله‌ای هسته‌ای متمرکز خواهد بود عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن

ابراز نگرانی وزیر دفاع ایتالیا از اوضاع فرانسه

وزیر دفاع ایتالیا با نگران‌کننده خواندن اوضاع در فرانسه گفت که این وضعیت باید درس عبرتی باشد و ضرورت دارد اروپا به این مسئله رسیدگی کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۳۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دفاع ایتالیا روز یکشنبه اوضاع در فرانسه را بسیار نگران کننده خواند.

 

به گزارش وبگاه «آذرنیوز» به نقل از خبرگزاری «آنسا»، «گیدو کروستو» وزیر دفاع ایتالیا در حاشیه «جشنواره جوانان» گفت: «ما به پاریس بسیار نزدیک هستیم و مدیریت این وضعیت برای دولت فرانسه دشوار است.»

 

وی اظهار داشت: «امیدواریم که این وضعیت به پایان برسد زیرا خشونتی که رخ داده نه تنها به فرانسه و نهادهای آن، بلکه به بسیاری از شهروندان فرانسوی ضربه می‌زند و این قابل قبول نیست.»

 

بر اساس این گزارش، از زمانی که یک مامور پلیس سه شنبه گذشته یک نوجوان ۱۷ ساله را در حومه پاریس کشت، فرانسه شاهد موجی از اعتراضات خشونت آمیز بوده است.اعتراضات از «نانتر» آغاز شد و روز‌های بعد به شهرهای دیگر از جمله «لیون»، «تولوز»، «لیل» و «مارسی» گسترش یافت.

 

وزیر دفاع ایتالیا در ادامه گفت: «این باید برای ما درس عبرتی باشد، زیرا فکر می‌کنم نابرابری‌هایی که در ۲۰ سال گذشته ایجاد شده باید به شکلی جدی مورد توجه قرار گیرد. فکر می کنم اروپا نیز باید به این موضوع رسیدگی کند.»

 

«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان نیز روز یکشنبه گفت که «با نگرانی» ناآرامی ها در فرانسه را دنبال می‌کند. شولتز در مصاحبه با تلویزیون «ای آردی» آلمان گفت که در حالی که با نگرانی اوضاع را تعقیب می‌کند، مطمئن است که ماکرون با موفقیت اوضاع را آرام خواهد کرد. صدر اعظم آلمان گفت: «انتظار ندارم که فرانسه بی ثبات شود.»

 

در ادامه ناآرامی‌ها در فرانسه، پلیس این کشور برای کنترل اوضاع و پایش مردم از پهپاد استفاده کند. پلیس فرانسه اجازه استفاده از پهپاد در پاریس و بسیاری از شهرهای اطراف برای نظارت بر تظاهراتی که پس از کشته شدن یک نوجوان توسط پلیس این کشور از روزهای گذشته آغاز شد را دریافت کرده است/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار